Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-23, 08:18   #1137
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
u nas tez gorraco a w Polsce podobno snieg brrr
kiedy wracacie??
jaki snieg.. e tam raz grad padal u mnie goraco slonko swieci

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Dziewczynki zapraszam na dokładkę kolczyków i bransoletek drewniaczków w moim wątku
zabijcie cie za te czerwone i zielone branzoletki... niestety poki co musze sie wstrzymac bo tz sie smieje ze nic niekupie dopoki go nie udobrucham tyle razy ile kupilam kolczykow hahahahahaha

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość

Marta
- si, z Zagłębia, czyli dla Was z Zagranicy - zza Brynicy (S-c) A Ty dokładnie jakie miasto ?
I jeszcze jedna ciekawostka -mój tż ma na imię tak samo jak Twój
Tychy - kolo za katowicami w strone bielska - kolo mikolowa itd..
a to tez masz Wojtka, Wojtki to fajne chlopaki nie znam zadnego ktory jest inny

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

ja zauważyłam, że czasem do mnie lgną, jak traktuję je jak dorosłych. Czyli nie lecę, nie szarpię za policzki i nie ciumkam "oj ty dzidzi moje ślićniutkie! Puci puci! Cheś cukielka? chseś jesć? masz, jedz, jedz!"
Też bym leciała do tych, co mnie nie męczą
Wczoraj byłam u mnie siostrzenica (4,5 roku) - dałam jej farby, kartki i tylko siedziałam obok i zerkałam, czy nie zabrudziła całego stołu
:
ja tez je tak traktuje.. a nastepnym razem rozetnij worek na smieci i rozloz na stol jak cos pobrudzi to sciagniesz worek... opatentowalam w przedszkolu teraz wszyscy worki rozcinamy

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
sałatka wyszła super (Marta jutro wrzucę przepis)
ok

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
HEJ LASECZKI

ja po tygodniowym poszukiwaniu kupiłam wczoraj balerinki

http://www.deichmann.pl/site/pl/cata...roduct=1006963
hahahahaha dobre, a buciki slodkie