2010-04-23, 08:18
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Cytat:
Napisane przez atomufka
u nas tez gorraco  a w Polsce podobno snieg brrr
kiedy wracacie??
|
jaki snieg.. e tam raz grad padal u mnie goraco slonko swieci
Cytat:
Napisane przez ania20m
Dziewczynki zapraszam na dokładkę kolczyków i bransoletek drewniaczków w moim wątku 
|
zabijcie cie za te czerwone i zielone branzoletki... niestety poki co musze sie wstrzymac bo tz sie smieje ze nic niekupie dopoki go nie udobrucham tyle razy ile kupilam kolczykow hahahahahaha 
Cytat:
Napisane przez Corii
Marta - si, z Zagłębia, czyli dla Was z Zagranicy - zza Brynicy (S-c)   A Ty dokładnie jakie miasto ? 
I jeszcze jedna ciekawostka -mój tż ma na imię tak samo jak Twój 
|
Tychy - kolo za katowicami w strone bielska - kolo mikolowa itd.. 
a to tez masz Wojtka, Wojtki to fajne chlopaki nie znam zadnego ktory jest inny 
Cytat:
Napisane przez Maja102

ja zauważyłam, że czasem do mnie lgną, jak traktuję je jak dorosłych. Czyli nie lecę, nie szarpię za policzki i nie ciumkam "oj ty dzidzi moje ślićniutkie! Puci puci! Cheś cukielka? chseś jesć? masz, jedz, jedz!"
Też bym leciała do tych, co mnie nie męczą 
Wczoraj byłam u mnie siostrzenica (4,5 roku) - dałam jej farby, kartki i tylko siedziałam obok i zerkałam, czy nie zabrudziła całego stołu 
:
|
ja tez je tak traktuje.. a nastepnym razem rozetnij worek na smieci i rozloz na stol jak cos pobrudzi to sciagniesz worek... opatentowalam w przedszkolu teraz wszyscy worki rozcinamy
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321
sałatka wyszła super (Marta jutro wrzucę przepis)
|
ok 
Cytat:
Napisane przez anika222
|
hahahahaha dobre, a buciki slodkie
|