2010-04-23, 09:00
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy facetowi może znudzić się sex ??
Cytat:
Napisane przez Monte_
A co powiecie na to? Jestem z mężem młodym małżeństem o bardzo krotkim stażu, uklada nam sie swietnie  W ubieglym roku seksu bylo mnostwo, praktycznie nawet codziennie. Później zdecydowalismy się na dziecko i bum... skonczylo sie. W trakcie ciąży przerwy zrobily sie coraz rzadsze, ale to oczywiscie naturalne. Później po porodzie 6 tygodni połogu więc calkowita przerwa, ale jak wrocilam do zdrowia, to nigdy juz nie bylo jak wczesniej. Minelo obecnie 9 miesięcy od porodu i teraz kochamy się raz na 3 tygodnie średnio... mnie to nie zadowala w zadnym stopniu, a kiedy mowie o tym mężowi to mnie przytula i mowi, ze będzie częściej- a nie jest. Teraz od ciąży juz schudlam bardzo duzo, wygladam znowu ladnie, nie wiem co sie dzieje. Fakt, ze zawsze siedzimy do pozna w nocy (standard to 1:00 kiedy idziemy spac), a wstajemy o 7 rano, więc wieczorem jestesmy padnięci. Ale czy ktos tu widzi jaka moglaby być przyczyna? Bo czuje sie jak mamuśka, ktora stracila swoją atrakcyjność... chociaż widzę w jego wzroku, że mu się podobam (podobnie jak we wzroku innych facetow), ale nie ma to zadnego odzwierciedlenia w lozku... ktos ma jakies pomysly co sie dzieje? Moze ja czegos nie zauwazam
|
Może po prostu jest zmęczony?
W moim związku po kilku latach seksu też jest mniej niż było na początku, ale my akurat nie ubolewamy nad tym, bo i tak czujemy się usatysfakcjonowani, postawiliśmy na jakość 
Zapytaj wprost.
Nie wiem dlaczego tylu ludzi ma taki problem z pytaniem wprost najbliższych osób o istotne kwestie. Przecież prędzej powie wam mąż, facet co mu jest niż obce osoby na forum.
Czas edycji: 2010-04-23 o 09:02
|
|
|