Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-23, 10:16   #1715
Szczęśliwa
Zadomowienie

Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I

Wszystkim mamom po badaniach gratuluję zdrowych dzieciątek Super, że wszystko jest dobrze. Oby tak dalej.

Cytat:
Napisane przez IlonaN2 Pokaż wiadomość
Ja wróciłam od urologa. Mam się nie martwić i dbać o siebie dużo pić. Aha przy okazji zobaczyłam dzidzie jak robił mi USG pęcherza A wziął tylko za wizytę 100 zł za USG mi darował kolejne 120 zł
Super, ze nie musisz się martwić. No i stówka została w kieszenie, wydaj na maluszka

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
ps. Moze Wy mi pomozecie. 09.05. bede swiadkiem na bierzmowaniu u kuzynki i mam pytanie, czy ja mam jej cos kupic??
Ja za tydzień jestem u brata i też nie wiem. W zeszłym roku byłam świadkiem u kuzynki to dałam jej srebrny wisiorek z zawieszką- tylko symbolicznie bo u nas nie daje się prezentów. Ale bratu to już wogóle nie wiem co symbolicznego można.

Cytat:
Napisane przez ninaad Pokaż wiadomość
Czuję się ostatnio jakaś taka jak balonik- nie wiem, może opuchnięta jestem trochę? No bo to raczej niemożliwe, żebym przytyła 2 kg w ciągu tygodnia- a nie jadłam jakoś dużo
Może zatrzymuje Ci się woda, też tak mam że w 1 dobę waga skacze o 1-1,5 kg a za dwa dni spada.

Cytat:
Napisane przez Ewcia811211 Pokaż wiadomość
hejcia
juz sie nie moge doczekac pn wizyty, czy bede miec usg? tak bym chciala.....
a z ta przeziernoscia to ja dotad nie mialam, ciekawe czy bede miec wogole a
Już nie będziesz miała, bo robi się do badanie najpóźniej do 13 tygodnia i 6 dni.

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
Witam z samego rana

Słuchajcie jestem w szoku! Od wczoraj czuję moje maleństwo! Jestem dopiero w 13 tc.
No to gratulacje!!!

Nasza córcia jest już z nami. Dagusia- 23.09.2010r.
Szczęśliwa jest offline Zgłoś do moderatora