|
Problem z odnalezieniem swojego stylu, mama 30 +
witam Was serdecznie;
jestem młodą-jeszcze, mamą dwójki cudownych dzieci, mam 31 lat, dobrą figurę, 170 cm, z racji tego,że zajmuję się teraz dziecmi-urlop wychowawczy, nie ubieram się zbyt trendy i wyjściowo-obcasy, mini itp. , przede wszystkim musi być wygodnie i funkcjonalnie; jednak lubię bawić się modą, robić zakupy, stroić się jak każda kobieta,
mam problem z określeniem swojego stylu, tego co mi się podoba, i tego jak bym chciała wygladać......najchętniej wyrzuciłabym zawartość swojej szafy i zaczeła kompletować od nowa......
lubię jeansy, rurki, mam długie, zgrabne nogi, lubię tuniki, sukienki noszone do legginsów i rurek-raczej takie nieformalne i luźne, chciałabym wygladać na luzie, ale kobieco, już nie jak nastolatka, ale nie chcę tez postarzac się strojem; nie za bardzo lubię wysokie obcasy-na co dzien, uwielbiam wszelkie dodatki, paski, kolczyki, korale i apaszki, chusty, mam ich mnóstwo z h&m, promod, kappahl, z nowych trendów podobają mi się paski, motywów kwiatowych nie lubię, ani zbyt romantycznych bufiastych rękawów..........
co byście mi doradziły, jak zmienić swoją szafę na wiosne/lato, co kupic, zeby wyglądać dobrze, modnie, swieżo?
moze jakieś rady innych młodych mam?
|