Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Student w potrzebie - ankieta do pracy licencjackiej :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-23, 12:35   #1
mr smakosz
Przyczajenie

Student w potrzebie - ankieta do pracy licencjackiej :)

Witam szanowne Panie,
piszę pracę licencjacką na temat "Postawy konsumentów wobec współczesnej reklamy" obecnie ilość ankiet jest zadowalająca, ale potrzebuję więcej głosów od Pań bo w stosunku do mężczyzn mam ich za mało
ankieta jest prosta i nie wymagająca... 5 minut i po sprawie więc jeżeli mógłbym liczyć na małą pomoc z waszej strony byłbym wdzięczny bardzo

EDIT.
link do ankiety --- dzięki wam drogie Panie mam - (o ile się nie mylę) 97 ankiet i to tylko od Was... - razem 153 wiec wielkie podziękowania się należą.. bukiety, róż czekoladki i perfumy zwłaszcza za poważne podejście do sprawy :P link usuwam bo chciałbym jakoś tych biednych facetów teraz poszukać, którzy na początku przeważali

Mimo, że ankieta została zaakceptowana przez "opiekuna" to odnoszę wrażenie, że dodałbym do niej więcej opcji... problem w tym, że już mam ok 54 ankiet i musiałbym zaczynać wszystko od nowa.. jest na to jakaś rada? to tak przy okazji pytam :P

Edytowane przez mr smakosz
Czas edycji: 2010-04-23 o 19:41
mr smakosz jest offline Zgłoś do moderatora