Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-23, 12:37   #2301
olalicious07
Zadomowienie

GG do olalicious07
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
Ola Ty chyba tez robilas a6w
tak Pietrusiu, robiłam, ale wytrzymałam do 20 dnia tylko, bo pózniej Blanka wylądowała w szpitalu, a tam to ciezko z cwiczeniami :P I doszłam do wniosku, że a6w to nie jest zbyt dla kobiet po ciąży... tzn zalezy jaki się miało brzuszek przed ciążą, ja miałam umieśniony i te miesnie mi nie zanikły przeciez a moim jedynym problemem byla ciut "za duża" skóra, a to wyrabia najlepiej czas i hula hop. Więc ja na razie brzuszków nie robie, moze przed wakacjami troszke poćwicze
Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
dziekuje

pietrusia wlasnie dzis mam 4ty dzien i juz sie boje, bo sa 3 serie

ja posprzatalam troszke, jutro tez mnie czeka sprzatanie, bo przyjezdza przyjciolka, wiec do jutra by sie nabrudzilo. Dodatkowo musze wymyslec jakies menu

a u nas piekna pogoda, Tz wyszedl wczesniej z pracy wiec idziemy na spacer i zakupy nidlugo
ja tez sie ruszylam na krotki spacer, bo tylko godzinka, ale moja mama podjechala i nie nudzilam sie przynajmniej tak jak zwykle mamy dzis też wieczorem gości, dziewczyna najlepszego przyjaciela mojego tż jest w 4 tyg ciąży wreszcie nie będziemy sami wsród znajomych... )
Cytat:
Napisane przez pinky_deer Pokaż wiadomość
u nas wygłądało to tak, że od małego (6 tydzien) mała nam za mocno głowę podnosiła w leżeniu na brzuchu, potem miałą jakby zaciśnięte barki, głowke w nich chowała, szyi nie pokazywała, tylko broda do klatki piersiowej przycięgnięta, zaciśnięte piąstki często, dość długo kciuk był w pięstce schowany.
teraz jest rak, że spina te barki nadal, i podnosi się leżąc na plechach o jakies 30 stopni - napina barki głowę i unosi sie, a to ponoć źle dla dziecka i kregosłupa.
witaj pinky, bo chyba się z Tobą nie witałam jeszcze śliczną masz dzidzie, a ta asymetria to przecież chwilowy problem, wszystko jest to wyćwiczenia.. wiem, że latwo tak mówić jak ma się zdrowe dziecko, ale sama wiesz, że wszystko będzie dobrze

aaa własnie, brombi ten Twój Filuś to niezły casanowa będzie, musisz uwazac, z tym uwodzicielskim spojrzeniem, jak trafnie zauwazyła Gucia, to na pewno złamie mnóstwo serc musze Blanke przed nim uchować :P:P

Edytowane przez olalicious07
Czas edycji: 2010-04-23 o 12:40
olalicious07 jest offline Zgłoś do moderatora