2010-04-23, 12:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenne maluchy opuszczają brzuchy - MARZEC-KWIECIEŃ 2010r.
Cytat:
Napisane przez P0P70
Justys76 - Gratuluję ślicznego Michałka
Młoda, IZumi - Gratulacje za sprowadzenie naświat chłopców.
A czy było coś o Madcat??
Coś pod koniec to sami chłopcy, ale to dobrze bo dziewczynki będą miały w czym wybierać.
Mrowak -co to za rezerwowanie. Ja sie nie zgadzam.
A mozę spróbuj jednak tego BOBOTIC-a on ma więcej tej substancji która rozbija gazy w brzuszku. No i jeszcze częsta leżenie na brzuchu pomaga. Są też takie rurki do pupki które pomagają w uwolnieniu gazów.
|
sismuerte moja miala dokladnie tak samo jak twoj antos!!! cale noce i dnie przeplakane, ja plakalam razem z nia!
zmiana mleka i piekna sprawa, wszystko ustalo, jeszcze czasami widac ze sie zapręzy ale organizm musi sie dokladnie oczyscic.
---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------
sismuerte sprobuj esputicon, u nas nie pomogl, ale tez nam pediatra zapisala na poczatek espumisan jesli nie pomoze esputicon i jesli to nie pomoze infacol
---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------
Cytat:
Napisane przez sismuerte
Mi położna mówiła, żeby kalafiora unikać
---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------
Wy mówicie o becikowym czy czymś innym?
|
o pieniazkach z ubezieczalni.
---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------
dzisiaj tez kupilam oliwke johnsona i zobaczymy, przetestujemy.
---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------
sismuerte poczekaj na efekty,u nas sie zaczelo we wtorek wszystko 2 tyg temu a jeszcze sie mala nieraz spina i placze...
---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------
uspokaja sie w tej pozycji bo jest mu lepiej i mauje brzuszek, to samo bylo u mnie!! dokladnie to samo!!!
|