Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-23, 13:06   #223
~ania_87
Rozeznanie

Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III

Cytat:
Napisane przez lovebird Pokaż wiadomość
to u mnie ja pierwsza się budzę i zastanawiam się, co ze sobą zrobić, bo nie mam serca go ruszać... Może dlatego, że mi niewygodnie we dwójkę na jednoosobowym łóżku :P
zawsze budzę się pierwsza ja jestem z tych co wieczorem zasypiają na stojąco a rano wstaję razem z kurami jak się to mówi a tż odwrotnie... no chyba, że praca szkoła ale wtedy to już mus... hm... no chyba, ze tż sobie umyśli bieganie to potrafi wstać nawet o 5 rano... a mówiłam wam, ze mamy już pieska?? w środę tż go przywiózł. jeszcze go nie widziałam, dostałam tylko zdjęcie ale podobno prze kochany no i ma na imię Borys
Cytat:
Napisane przez Wroncia Pokaż wiadomość
a z przyjemnych rzeczy gdzies od 5 dni mój Bąbelek daje o sobie znać...zaczął w 15 tygja niestety na luteinie, bo miałam jakis dziwny śluz...
za tydzień wizyta....zobaczymy
Kajtuś już kocha dzidziusia, całuje brzuszek, przytula się...
a mnie rozbraja, jak przychodzi do mnie rozkłada łapki i mówi Mamuś Kośam Cię:lov e:

no dobra przegięłam z tym postem....

ściskam starowniki wizażowe i pozdrawiam nowinki
takie małe dzieci są rozbrajające swoją szczerością
Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
eeee no to nie stoją do końca, skoro zaproszenia i nauki, itd...
o już masz datę przymairki? super!!! do mnie mają teraz w maju dzwonić z salonu
ja mam problem z listą gości... ciągle mi się zmienia bo u mnie ostatnio sporo cywilnych ślubów a to inni nie chcą brać albo się zastanawiają... w maju zamówię już zaproszenia i wezmę kilka czystych gdyby ktoś zmienił nagle nazwisko
my mamy nauki 8,9 maj
i męczę tż o obrączki... no tż mi dał całkowitą dobrowolność w wyborze ale i tak chcę znać jego opinię... wyciągam go do jubilera pod pretekstem sprawdzenia rozmiaru bo w sumie to ja już wiem jakie chcę

~ania_87 jest offline Zgłoś do moderatora