Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-23, 14:07   #1750
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I

Cytat:
Napisane przez elenka1 Pokaż wiadomość
a jak wasze pępki??? mój bez zmian, wklesly i kazdy się dziwi bo podobno powinien sie ruszyc w gore a niedlugo nawet zaczac wystawac mysle ze nie ma reguly... moj pępcio bez zmian
mój pępek zaczął bardzo szybko odstawać, jeszcze przed 15 tc chyba, a teraz to już na maxa jest taki duży

Cytat:
Napisane przez Mpik82 Pokaż wiadomość
Dziewczynki jestem dzis w 20tc2d i od jakiegoś czasu strasznie bolą mnie znów piersi czasem nawet pieką.. to normalne?.. Myślałam, że może to od stanika, ale rano jak sie budze to tez mam takie dziwne uczucie... Nie wiem,, moze są za dużeBo naprawde mi urosły..przynajmniej 2 rozmiary
MPIk, mnie też bolą, cały czas..

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
Lenka taki napinający się brzuszek to może świadczyć o tym że za bardzo się przepracowałaś, musisz więcej odpoczywać ja tak miała po całodziennym staniu w kuchni przed świętami poleżałam trochę i przeszło, nawet nospy nie brałam
Ja miałam wczoraj straszny dzień, okropny stres, bolał mnie aż z tego brzuszek i to na pewno dlatego się zrobił taki twardy

Pomidorko, dobrze że u Ciebie też wszystko ok
Zmykam dziewczyny, mamy dziś teściów na wizycie, właśnie piekę indyka, a mieszkanie lśni Teraz się idę zrobić na bóstwo