Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najlepsze farby Blond-wätek zbiorczy(offtopowo) II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-23, 17:24   #166
Lola20
Rozeznanie

Dot.: Najlepsze farby Blond-wätek zbiorczy(offtopowo) II

HopeMAGDA, ślicznie Ci wyszedł ten Stockholm, ja bym chyba na Twoim miejscu używała już tej farbki, bo daj naoprawde ładny efekt ewentualnie może faktycznie spróbuj koloru jaki radziła Snowwhitee (schwarzkopf natural and easy 522- jasny srebrny blond)

katedabandit - woda utleniona 12% jest bardzo mocna i czytałam na ulotce od proesjonalnego rozjaśniacza, że nie powinno sie nakładać kosmetyku z takim oksydantem na skór głowy, bo może ją poparzyć tak steżony oksydant jest przeznaczony głównie do użytku profesjonalnego, bardzo si zdziwiłam jak Palette wypuściła farby drogeryjne z serii cool blonds z wodą 12%. Sama ju nie wiem jak to jest, ale mi woda 12% zrobiła niezłe spustoszenie na głowie i wiecej raczej nie użyje tak silnego oksydantu wellaton jest wg mnie bezpieczniejszy, bo bardzo ładnie rozjaśnia a wode ma słabszą (9% - wydaje mi sie, że taka w zupełności wystarcza do porządnego rozjasnienia)

Adzi07 - bardzo dziekuje śliczną masz tą platynke i nowa fryzurka też bardzo fajna