Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-23, 16:30   #2617
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
no dobra robie chwilke przerwy bo sie zasapalam

ps. co to sa te ULE?? i jak to dobre to moze przyjedziecie z Milli do mnie

Izula baaardzo mi sie podoba kolorek Twoich wloskow, i nie wiem czy juz pisalam ale Twoj piesio to normalnie do wyniuniania a co lepsze moj malzon podzielil moj zachwyt i juz jest postanowione ze w przyszlosci sprawimy sobie takiego psiaka
Masz rację...bo to sie sprząta 15 minut, a 45 minut piję kawę z PM.
Nie wiem co to za Ule, ale do mnie też możecie przyjechać z tym.
Koteczku miło mi "słyszeć".
Krzysiek dzis zajrzał do samochodu, bo czegoś szukał, a tam w kieszeni jest pełno smakołyków dla pieska. I on pyta, po co mi tyle tego...no to mu powiedziałam, ze mam zamiar szkolić pieska troszkę.
Codziennie nowe rzeczy poznaję u niego. Jak jest zdziwiony, to tak śmiesznie przekrzywia głowę, jakby sie zastanawiał. Chyba "oszalałam" na jego punkcie.
A tu takie małe szaleństwo Brutka.
http://img231.imageshack.us/i/mov00349.mp4/

Częstuję orzeszkami barbeque.

Sofferko proszę Cię więcej takich opowieści. :Hahaha: Psy maja zabójcze pomysły.
Była też taka dłuższa narzutka bez kieszeni w kolorze pudrowego różu, ale zbyt długa jak dla mnie, bo mnie skracała wręcz. A do tej nie byłam za bardzo przekonana, a właściwie do koloru, ale uległam. A ten pasek był z myślą o tamtej narzutce bez kieszeni, której nie wzięłam. A do tej tak średnio wygląda, ale juz ja go odpowiednio wykorzystam.
O patrz jaki ptaszek tam za Tobą leciał...o tam!

Zdjęcie boskie...a to niuchacz jeden.

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2010-04-23 o 16:49
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora