2010-04-23, 17:00
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: ***operacja tarczycy***
Cytat:
Napisane przez Gizi
Witajcie 
U mnie mija 22 dzień od operacji. Do tej pory jestem osłabiona i odczuwam częste zawroty głowy. Jest to spowodowane tym, że Letrox podwyższył mi ciśnienie  Zawsze miałam niedociśnienie, czyli poniżej 100/60. Teraz mam przeważnie 120/75. Powoli się do tego przyzwyczajam, chociaż męczące jest dla mnie to że nie mogę sama wyjść z domu, bo bardzo często mam wrażenie że zaraz zemdleję 
Poza w/w skutkami ubocznymi - nie odczuwam żadnych innych. Przemianę materii mam nadal bardzo dobrą i mimo że przeważnie siedzę w domu, moja waga nie uległa zmianie. Uczulenia też nie dostałam żadnego. Bólu gardła nie mam już od dawna, a rana goi się bardzo ładnie. Zeszła mi prawie do końca opuchlizna
Teraz jestem na etapie poszukiwania apaszek i chustek w których nie ugotuję się latem 
|
GIZI to wielkie gratulacje jeszcze Twoje ciałko przyzwyczai się do "nowego ciśnienia" zdrowego człowieka i będzie luz. Mam nadzieję, że ja też w końcu zacznę czuć się lepiej bo w przyszłym tygodniu postanowiłam wrócić już na uczelnie. Gizi a jak u Ciebie wygląda sytuacja ze sportem? Ja zaczęłam jeździć godzinę na rowerku stacjonarnym, ale potem bardzo boli mnie gardło Też kolekcjonuje apaszki Kupiłam sobie taką ładną i na allegro zamówiłam 6, bo jak tak chodzę to nic ciekawego nie widzę.
|
|
|