Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak szybko pozbyć się kataru i kaszlu.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-23, 18:20   #29
klaudia844
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Dot.: Jak szybko pozbyć się kataru i kaszlu.

Cytat:
Napisane przez afadro Pokaż wiadomość
Eeee to ja pamiętam smak kukuruku nawet pamiętam jakie miał opakowanie. A jeszcze były takie gumy do żucia w kulkach i oranżadki w woreczkach teraz to najwyżej można kupić wino w w worku
Wzięłam euphorbium i przeszło, bo to jest tak że jak sobie zaaplikuję zaraz na początku kataru to szybciutko mi przechodzi.
Ale pogoda to nas nie rozpieszcza.

hahahahah ale mnie rozwaliłaś tym winem w WORKU No, ale jakby nie patrzeć, to prawda.......no, a jaka ekonomia
Oranżadki w woreczkach też pamiętam i te gumy w kulkach też........pamiętam, że tata mi je w pewexie kupował i były takie cholernie twarde, no ale smak niezapomniany

Mnie się jeszcze przypomniały takie karteczki co się zbierało i wymieniało, pisanie złotych myśli, granie w gumę, domowe przedszkole w tvp1, kulfon i monika , kanapki robione na zajęciach ZPT, krecik w telewizji, albo żwirek i muchomorek, reksio, baltazar gąbka

hahahaha ja się prawie popłakałam jak sobie to przypomniałam chciałabym chociaż na jeden dzień cofnąć się o 20 lat i znou być dzieckiem

ps. to dobrze, że Ci przechodzi po euphorbium.... ja ostatnio dowiedziałam się, że te krople oprócz aerozolu do nosa są także w wersji do picia
klaudia844 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując