Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-23, 17:54   #3071
Megi428
Wtajemniczenie

Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana

Cytat:
Napisane przez vandros Pokaż wiadomość
Tak sie ogladalam przed lustrem i calkie calkiem wygladam Nie ma jak asertywnosc hahha, lae musze wam powiedziec ze w cm od 19.03 zgubiam w talii 3 cm a w biodrach az 5!!!! biceps, lydka po 1 cm za to w udzie 3 cm, w biuscie nic chociaz tam czuje spory ubytek. Kurcze ciekawa sprawa, waga spada bardzo powoli a cm leca
no widzisz kochana

Cytat:
Napisane przez karadka Pokaż wiadomość
dziewczyny spagetti - niebo w gebie!!!!!!!!!!!!!!! zaliczam do ulubionych dukanowych potraw
Karadko jak robisz to spagetti??? z naleśników?
bo bardzo lubię takie normalne i skoro chwalisz to dietkowe to dawaj przepis kochana.

----------------------------
Dzisiaj przez totalny przypadek, moje gapiostwo, zapominalstwo itp. wymyśliłam super chrupki do przegryzienia

robiłam na obiad rybę - filet z mintaja (ten z Lidla jest super bo prawie wody nie ma w sobie). No więc posypałam solą, pieprzem, papryką ostrą, skropiłam cytrynką i bach na talerzu do mikrofali co by szybko na obiadek mieć. Nastawiłam na 12 min i zapomniałam przykryć Kiedy poczułam intensywny zapach ryby to już było po obiadku -- płaty wyschły na amen, jedynie grubsze kawałki były lekko wilgotne. Z ciekawości spróbowałam tej skorupki i super!!! Pikantne suszone rybki. Te co były wilgotne dosuszyłam jeszcze i teraz pożarłam na podwieczorek popijając sokiem pomidorowym. Ciekawe czy cieniutkie plasterki wołowiny też by tak ładnie się wysuszyły?
Jedyny minus tej metody, to lekki smrodek z rybek w kuchni ale okno na roścież i spoko.