2010-04-23, 18:02
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I
Cytat:
Napisane przez elenka1
my z TZ tez myslimy o kupnie duzego autka, ja zawsze malutkim seacikiem jezdzilam i nie wiem jak to bedzie.
zdecydowalismy sie na pozyczke gotowkowa zeby mieszkanko bylo wieksze nie wiecie gdzie najkorzystniej i najprosciej ja dostac??? w jakim banku albo moze ktoras poleci jakies szybkie pozyczki typu skok stefczyka czy jakies inne bo ja kompletnie sie nie orientuje
|
Kiepsko przy parkowaniu. Bo tylek ciagle wystaje. Dzisiaj miejsca nie bylo obok mojego bloku (a jest fajny, wygodny parking), pojechalam 2 bloki dalej. Zwykly samochod jak stanie ladnie, to zajmuje pol chodnika, a moj prawie caly (pare innych kombi tez tak bylo...).
Cytat:
Napisane przez mszu
Ja kreski nie mam, ale wloskow mi znacznie przybylo i jakby sciemnialy! Tak czy siak wygląda to oblesnie. Orinetujecie sie moze czy takie owlosienie mozna golic??? ;>
|
Golic raczej nie, bo beda jeszcze grubsze i ciemniejsze...
Tez mnie to wkurza, ale jakos wytrzymam, chociaz przez mysl mi przeszla depilacja woskiem No trudno, zobaczymy.
Cytat:
Napisane przez madzia_g
ps. Wy juz macie typowe brzuszki wszystkie? ja nie mam  a moze go nie widac bo sie nie odroznia od mojego tluszczyku?(mam nadwage  ) i wlosow tez nie mam... ani paska.. ani pepka innego niz zawsze.... ;/ choc za owlosieniem nie placze 
|
Spora pileczke mam przed soba.
Na pasek zazwyczaj trzeba troche poczekac. Niektorym pod sam koniec wychodzi, ale najczesciej pod koniec II trymestru.
|
|
|