Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-23, 18:02   #1773
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I

Cytat:
Napisane przez elenka1 Pokaż wiadomość
my z TZ tez myslimy o kupnie duzego autka, ja zawsze malutkim seacikiem jezdzilam i nie wiem jak to bedzie.

zdecydowalismy sie na pozyczke gotowkowa zeby mieszkanko bylo wieksze nie wiecie gdzie najkorzystniej i najprosciej ja dostac??? w jakim banku albo moze ktoras poleci jakies szybkie pozyczki typu skok stefczyka czy jakies inne bo ja kompletnie sie nie orientuje
Kiepsko przy parkowaniu. Bo tylek ciagle wystaje. Dzisiaj miejsca nie bylo obok mojego bloku (a jest fajny, wygodny parking), pojechalam 2 bloki dalej. Zwykly samochod jak stanie ladnie, to zajmuje pol chodnika, a moj prawie caly (pare innych kombi tez tak bylo...).
Cytat:
Napisane przez mszu Pokaż wiadomość
Ja kreski nie mam, ale wloskow mi znacznie przybylo i jakby sciemnialy! Tak czy siak wygląda to oblesnie. Orinetujecie sie moze czy takie owlosienie mozna golic??? ;>
Golic raczej nie, bo beda jeszcze grubsze i ciemniejsze...
Tez mnie to wkurza, ale jakos wytrzymam, chociaz przez mysl mi przeszla depilacja woskiem No trudno, zobaczymy.
Cytat:
Napisane przez madzia_g Pokaż wiadomość
ps. Wy juz macie typowe brzuszki wszystkie? ja nie mam a moze go nie widac bo sie nie odroznia od mojego tluszczyku?(mam nadwage ) i wlosow tez nie mam... ani paska.. ani pepka innego niz zawsze.... ;/ choc za owlosieniem nie placze
Spora pileczke mam przed soba.
Na pasek zazwyczaj trzeba troche poczekac. Niektorym pod sam koniec wychodzi, ale najczesciej pod koniec II trymestru.
xxSHINeexx jest offline Zgłoś do moderatora