Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najlepsze farby Blond-wätek zbiorczy(offtopowo) II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-23, 18:45   #181
snowhitee
Zakorzenienie

Dot.: Najlepsze farby Blond-wätek zbiorczy(offtopowo) II

Cytat:
Napisane przez magdalenka21 Pokaż wiadomość
Hmmm... skoro tak mówisz to tak zrobie Czyli najpierw poprostu rozjasnić weltonem te ciemne pasma, a później na całośc polozyć sobie stockohlm? Myslisz że będzie dobrze? Bo odrosty mam koloru takiego średniego blondu to powinno mi chyba pokryc ta farbą loreala.
No nie wiem jakie w tej chwili masz te pasma, jeśli sprany jasny brąz to wellaton wystarczy a jeśli czekolada to może lepiej tą palette bo mocniejsza tak czy siak na pewno farbkę trzymaj dłużej niż napisane w ulotce no i na bieżąco kontroluj efekt rozjaśniania, muszą być takie bananowe, nie jasno rude, wtedy można spłukiwać
Ale może jeszcze dziewczyny by poradziły jakąś farbę?
A co do stockholmu to ja też mam średni blond i nieźle sobie radzi, z tym że trzymam nawet ponad godzinę

Aha i jak będziesz farbować te ciemniejsze pasemka to potem przed spłukiwaniem możesz zwilżyć całe włoski i tak pomasować główkę przez jakieś 5min, zawsze wtedy też troszeńkę farba odświeży i resztę włosów

A co do mojego doświadczenia w farbowaniu to najlepiej uczysz się na sobie Ale i tak chyba najwięcej dowiedziałam się dzięki temu forum i wszystkim tutaj dziewczynom

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2010-04-23 o 18:49
snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora