Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przedluzanie wlosów,problemy ,pytania-czesc IV wątek zbiorczy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-23, 19:36   #995
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Dot.: Przedluzanie wlosów-czesc IV wątek zbiorczy.

Cytat:
Napisane przez alapiczus Pokaż wiadomość
Witam

Jestem tu po raz pierwszy wiec prosze o wyrozumialosc ;-) szukalam forum na ktorym ktos mi pomoze i doradzi z włoskami, otóż kupiłam w październiu włoski clip in na all dałam za nie 120 zł nosiłam je do tej pory ale przechodziły rozne metamorfozy , farbowanie prostowanie i krecenie,
http://www.allegro.pl/item997436923_..._do_45_cm.html

i niewiem czy sa to naturalne czy nie ;/
i zastanawiam sie teraz nad tymi jednym z tych kolorow ale czy one sie roznia czyms odtych z allegro oprocz cena??
http://www.dobrewlosy.pl/product_inf...5524be2e6a517c

bardzo prosilabym o informacje poniewaz wybieram sie do fryzjera i zastanawiam sie nad kolorem ;-)
a chcem pokazac na obrazku jakie chce aby wyszly podobne,
chcialabym dodac zdjecie jak wygladam w tych z allegro ale niewiem jak ;-(
Szczerze? Aż trudno mi uwierzyć, że nosiłaś włosy z LongHair tyle czasu, wiele dziewczyn sie na nich skarży. Co do włosów z drugiego linku to sprawdzone włosy. Dziewczyny je mialy, nosily i nie narzekały. Jakosciowo są lepsze od włosów które wcześniej nosiłas. Co do koloru to jaki kolor chcesz konkretnie zamówic? Blond czy coś ciemniejszego? A jak chcesz wstawic obrazek musisz go wczesniej wrzucic na jakis serwer np. imageshack dodajesz tam obrazek, kopiujesz link do obrazka i otwierasz okienko przy pisaniu posta "wstaw obrazek". Wpisujesz tam adres obrazka z serwera i wstawiasz.

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Cytat:
Napisane przez iizzaa4 Pokaż wiadomość
Ahmm . To są te same Tylko Ja tam dokupię clipy i sobie doszyję po prostu. Niby ta cała duża tasma ma ok.145 cm To ciekawe na ile taśm mi styknie? hmm . Jak myślisz?
A ogólnie to mam dylemat jaki kolor wybrać..bo są 3 podobne do siebie kolory i totalnie nie wiem , który mam wybrać ;o a nie ma na tej stronie wszystkich kolorów .. aby wiesz były przynajmniej troche rozłożone i w realu robione , że tak to ujmę. Takie realne ;o a taki jaki kolor masz? Bo mi chodzi o 3 blondy, Nie wiem który odcień wziąć.
Na twoim miejscu bym brala gotowe clipy. Nie patrz na szerokosc tasmy. W clipach poprostu włosów jest wiecej na taśmie, stad jej mniej. Co do zszywania tasmy to taka tasme najlepiej jest zszyc podwojnie a nawet potrojnie. Wiadomo lepiej miec mniej pasków na głowie z taka sama gramaturą co przy wiekszej ilosci tasm wpietych we włosy. Moim zdaniem lepszy komfort noszenia. Jeśli umiesz zszywac tasmy to masz plus ja tam nie umiem i nie chce mi sie w to bawic, wiec bede zamawiac gotowy komplet, a wlosy mam cienkie wiec 100 gram starczy. Moze wstawisz zdjecie swoich włosow? Tak najlatwiej dobrac odcien. A jesli nie widzisz odcienia dla siebie, napisz do nich powinni Ci dopasowac
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora