Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-23, 19:55   #4443
adia82
Zadomowienie

GG do adia82
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 8

Cytat:
Napisane przez Nusiaa88 Pokaż wiadomość
w
aggie- co do komplementów i tak najbardziej rozbroił mnie tekst mojej babci: "Wnusiu, Ty jesteś teraz taka chuda jak jakaś glista"
ja jestem od końca stycznia, ale miałam ponad 3-tygodniowy zastój spowodowany pączkiem, tzn. jego niedozwoloną konsumpcją ale wróciłam na dobrą drogę i jakoś leci-wolniej-szybciej, ale leci... także spokojnie, nie masz się czym przejmować

niektórym dziewczynom z tego co piszą tutaj waga leci na łeb na szyję, a innym wolniutko...każdy organizm jest inny i inaczej reaguje na dietę także nie patrz tylko na te wpisy na forum, gdzie dziewczyny się chwalą, że codziennie im coś spada, a zwróc też uwagę, że niektóre mają długie zastoje
Komplement godzien kazdej kochajacej babci.Moja,gdyby zyla,tez by pewnie cos podobnego palnela Zawsze mnie plackami ziemniaczanymi na sniadanie karmila,gdy u niej bylismy raz do roku.

Dzieks za pocieche. Cierpliwie poczekam, uda mi sie dzieki Wam Spedzam kolejny weekend z Wami.Dobrze mi We wtorem mina dwa tygodnie od ostatniego lyka winka i ostatniej zapalonej fajki.