Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-23, 22:09   #910
Serpentine
Raczkowanie

Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2

Cytat:
Napisane przez nataluska175 Pokaż wiadomość
Serpetnine, ja wspolczuje..tyle musisz łykac tych tabletek.. ja nic nie biore, poza linea na ochudzanie a ten rower-super! Ale jak to mozliwe ze tylko 135 zl kosztuje?! Wlasnie zadzwonilam do M czy sie zna na rowerach i powiedzial,ze na rowerach nie,ale zaje.biscie sie zn na dzwonkach haha.. no ale powiedzial tez,ze ma sasiada, ktory w tym siedzi, wiec zadzwoni do Niego i popyta o 'holendra'..
Super,ze znajomi M Ci przypasowali to wazne, bardzo wazne. Powiem Ci,ze te 2 cm Banana sa calkiem niezle
Tak zaluje,ze kolega mi odmowil.. podoba mi sie. No podoba mi sie! Ale ze mnie taka kokietka jak z koziej dupy trąba.
Jak szukałam z bratem to sporo było takich "okazów" w rewelacyjnych cenach, ale ten podobał mi się naj naj naj
Pozostałe 202cm Banana jest równie niezłe... Ale kolega to tak ostatecznie? Może się jeszcze skusi na zabawę?...
Już się nie mogę doczekać kiedy lepiej poznam znajomych M
Wczoraj miałam w końcu okazję pogadać z M o tej wiadomości którą mu wysłałam. Powiedział, że traktuje mnie jak najbardziej poważnie i wręcz musi się hamować, by z pewnymi sprawami nie postępować za szybko Już zaplanował, że zacznie oswajać swoją córkę ze mną jako swoją partnerką... po wakacjach Spoko. Ale później dodał, że mała bardzo źle reaguje na kobiety wokół niego, dlatego trzeba z tym ostrożnie. Cudowny jest...

Buziaki laski!
Serpentine jest offline Zgłoś do moderatora