Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ***operacja tarczycy***
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-23, 22:15   #3137
Gizi
Raczkowanie

GG do Gizi
Dot.: ***operacja tarczycy***

Cytat:
Napisane przez mochita Pokaż wiadomość
GIZI to wielkie gratulacje jeszcze Twoje ciałko przyzwyczai się do "nowego ciśnienia" zdrowego człowieka i będzie luz. Mam nadzieję, że ja też w końcu zacznę czuć się lepiej bo w przyszłym tygodniu postanowiłam wrócić już na uczelnie. Gizi a jak u Ciebie wygląda sytuacja ze sportem? Ja zaczęłam jeździć godzinę na rowerku stacjonarnym, ale potem bardzo boli mnie gardło Też kolekcjonuje apaszki Kupiłam sobie taką ładną i na allegro zamówiłam 6, bo jak tak chodzę to nic ciekawego nie widzę.
Też jeżdżę na stacjonarnym, ale maksymalnie pół godziny bo moja wydolność spadła o jakieś 80% w stosunku do tej jaką miałam przed operacją. Poza tym lekki stretching raz na dwa dni. Przyznam że jestem przerażona moim brakiem sił Dzisiaj po sprzątnięciu dwóch pomieszczeń w domu, miałam wrażenie jakbym wysprzątała 100-metrowy apartament! Ogólnie kondycję fizyczną mam bardzo kiepską Ja do pracy wracam dopiero na początku czerwca, bo lekarz przedłużył moje zwolnienie ze względu na bardzo powolne wracanie do formy i te problemy z ciśnieniem.
Co do przyjemniejszego aspektu "skutków" pooperacyjnych: z jakiego materiału kupujesz apaszki? Bo ja się zastanawiam, które najlepiej przepuszczają powietrze....

W awatarze moja ukochana Luna
Gizi jest offline Zgłoś do moderatora