2010-04-24, 18:46
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Najlepsze farby Blond-wätek zbiorczy(offtopowo) II
Cytat:
Napisane przez EwCiA000
dziewczyny kochane to moje obecne włoski(farbowane ostatni raz dwa tygodnie temu palette deluxe 218) mam do Was pytanie, zastanawiam sę nad tym czy nie zrobić na moich wlosach pasemek jaśniejszych, bo mam sporo takich ciemniejszych i się to bardzo rzuca w oczy, myślalam żeby je trochę rozjaśnić właśnie po przez pasemka ale nie wiem czy to dobry pomysł. moje włosy są teraz takie...odrost ciemny blond 0,5 cm, nie które pasma z góry są już naprawdę jasne, ale te końcówki z 4 cm mają beznadziejny kolor, nie chce ścinać bo lubię chodzić z kucyku a jak zetnę to już ich nie zwiążę, bo teraz mam włosy do końca szyi...doradzcie proszę co wy byście zrobiły??
P.S. zależy mi na czasie 
|
Zgadzam się z snowwhitee Pasemka to dobry sposób, żeby uzyskac naturalny kolor. Dzieki nim różnica w odcieniach na Twoich włosach nie będzie się rzucac w oczy i odrost też nie będzie tak dawał się we znaki Pasemka świetnie rozświetlają optycznie całą fryzure, więc uzyskasz efekt rozjasnienia bez katowania całych włosków farbą ale może zrób je u fryzjera, tak bedzie najbezpieczniej
|