2010-04-24, 18:50
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy o minerałach i nie tylko, część XI
Cytat:
Napisane przez selene211
Violl... koniecznie szybciutko do lekarza  I nie martw się...mi sie kiedyś tez zatrzyamał na 3 miesiące...odstawiłam tabsy i po tygodniu dostałam @. Fakt , więcej już ich nie brałam .
|
Odezwała się ta, co sama dawno u lekarza być powinna 
idę w środę 
no to chciałabyś, no nie? nie masz się przed czym bronić bejbe 
Cytat:
Napisane przez ferguusson
Viol jesli bierzesz tabletki to dosc podejrzane że nie ma okresu. Powinno sie pojawic krwawienie z odstawienia-mysle że powinnas isc do lekarza, a narazie zajrzyj na ginekologie, jest pare watków o tym
witam w nowym watku  !! Nie mam czasu nadrabiać, przeczytalam w locie troche, latam znowu jak kot z pecherzem, Tz przyjechal do mnie do domu i odebralam szyne(zabawnie to wyglada  ) i nie znalazlam maski do wlosów  i mam niesamowitego kaca po "u cioci.. na imieninach"(kulturalna kolacja zakonczyla sie degustacja nalewek wszelakich  ) i kurde no w czerwcu macie zlot   zazdroszcze Wam
Buziaki 
|
Hej 
faktycznie zajrzę na ginekologię... po "Usta Usta", o 20 się zaczyna a później na tvn jest fajna komedia z Benem Stillerem, bardzo go lubię.
Kallosa nie znalazłaś? jak coś to z All możesz zamówić. Ale powinien być gdzieś w jakiejś drogerii mniejszej lub większej.
co z tym lotem do domu?
|