Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-24, 21:42   #4667
Mo_Nika
szamanka

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 8

Cytat:
Napisane przez YettaV Pokaż wiadomość
Popieram!!!
Właśnie tak czytam w tej ósmej części, co tam powymyślałyście na temat wędzonych ryb jedzonych wieczorem i ręce mi opadają... No, ok, słone są, sól zatrzymuje wodę itd., ale, nie popadajmy w jakąś "ważeniową" paranoję, proszę. Skoro zależy nam na trwałej utracie wagi, nie powinien nas zrażać jakiś nieznaczny wzrost o poranku, szczególnie, że chyba każdy z nas pamięta, co jadł na kolację?

Pragnę tylko zameldować, że lada moment, "już za chwileczkę, już za momencik" - czyli za 0,2 kg - przechodzę na III fazę Taki przynajmniej mam plan. Choć kusi mnie jeszcze to 54, żeby pogodzić mój cel z celem wyliczonym w teście - byłoby to takie spotkanie w pół drogi...
Waga, którą wyliczył mi Dukan w teście jest jednak dla mnie za niska - już teraz jestem straaaasznie mała! I ciągle słyszę - nie odchudzaj się więcej!
Coś mi poradzicie?
Miło mi, że ktoś mnie popiera

A co do Ciebie - skoro dobrze się czujesz z tą wagą, to nie ma się nad czym zastanawiać, tylko na III fazę ruszać
Gratuluję, przy okazji