2010-04-24, 22:46
|
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa
a jaki pudrowy EDM masz?
mówisz o flaciku?
ja się może skuszę na 2 egzemplarz ale w maju 
i chyba skuszę się na ocznego kabukiego tez juz drugiego 
i snooze bar pokochałam ten bronzer 
|
Flata mam, a w naszym ostatnim zamówieniu wzięłam LHK i zupełnie nie wiem, jak go używać 
Próbowałam dzisiaj nałożyć trochę kaolina nim i miałam wrażenie, że cały proszek wlazł we włosie, nic na buzi nie zostało 
Puder w kamieniu jakoś tak inaczej się nakładało, na wierzchu zostawał, a tu tak dziwnie 
Dużo trzeba tego proszku wysypać?
Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa
Asia jak zobaczyłam te Twoje foty przed to bałam się oglądac dalej, takie włosy ściąc!
a wiesz, ze pójdziesz za to do piekła 
w nowej fryzurce oczywiscie bardzo Ci ładnie (jak mawia moja mama ładnemu we wszystkim ładnie  )
zostawiłas sobie z przodu 2 dłuzsze kosmyki ciekawie
ale mimo wszystko nigdy nie ścięłabym takich włosów 
trzebabyło się najpierw w księdze guinessa zapisać 
córeczka juz nie będzie mogła ciągnąć mamy za długasne włosy
a tak w ogóle mogę wiedzie ile Ty dokładnie masz lat?
bo tak bez ściemy wyglądasz na 19-20 
|
Dzięki, dzięki za komplementy 
No chciałabym mieć 20 lat, piękny wiek ale mam tak z 50% więcej 
Do księgi Guinessa to jeszcze mi sporo brakuje 
A z przodu zostawiłam takie dłuższe, tak trochę z sentymentu, chociaż myślałam, że będą to grubsze i dłuższe pasma, ale po wszystkim zostały takie cienkie .
Wszystko zaczęło się od tego obrazka, jak go zobaczyłam, to stwierdziłam, że jeśli obetnę kiedyś włosy, to tylko na taką fryzurę 
No to teraz czeka mnie kolejnych kilka lat zapuszczania chociaż trochę kuszą mnie fryzurowe eskperymenty 
Ale za to teraz w pełni jestem usprawiedliwiona z kupowaniem opasek 
O ile wcześniej to był taki trochę kaprys, żeby mieć fajną ozdobę, no i urozmaicić nieco mojego wiecznego koka [bo wiecznie go nosiłam ze względu na wygodę, włosy się nie plątały], to teraz są mi naprawdę potrzebne 
Przez długi okres czasu moje włosy przyzwyczaiły się do innego kierunku układania, więc grzywka mi się rozjeżdża na boki i w związku z tym opaska będzie ją świetnie przytrzymywała na miejscu
|