Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-26, 13:14   #802
Taszanta
Zakorzenienie

Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część X

Cytat:
Napisane przez ennkaa Pokaż wiadomość
hehe...no ja już miałam naprawdę chwile zwątpienia jak widziałam tego mojego na rowerze, w kapturze przez zaspy śniegu. Mijało mi jak dojrzałam,że mu z torby fioletowa wstążeczka wystaje mieszkam na ulicy na samym końcu miasta co to jej jeszcze na mapach nie ma, więc często jest zapomniana przez różnorakie śmieciarki, odśnieżarki itp a on bidny musiał zasuwać i to tylko do mnie. Bo tylko ja mieszkam na tej ulicy "oficjalnie" i przyjmuję korespondencję. Czasem coś tam zamarudził, i ostatnio nawet paczek nie zabiera tylko sprawdza czy jestem, podpisuję mu się a on potem jadąc do domu już autem mi to wszystko przywozi.No jednym słowem jestem koszmarem listonoszów, kurierów i dostawców pizzy
Jak to oficjalnie?;-) To kim są Twoi sąsiedzi?

U mnie listonosz sie nie stresuje, po prostu nie przychodzi codziennie, teraz już nie wysylam/dostaje kartek swiatecznych poczta, ale wczesniej zdarzalo sie ze wyslane odpowiednio wczesniej przygochodzily do mnie dwa tygodnie po swietach na poczcie go usprawiedliwiaja ze czesto choruje, no a Ci zastepujacy go tez sobie wszystko rowno olewaja. Nic sie z tym nie da zrobic, po prostu jak mi jakas przesylka pilnie potrzebna do szukam jej na poczcie.

Taszanta jest offline Zgłoś do moderatora