Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-26, 17:56   #1663
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
a gdzie mozna zobaczyc twoje fotki ze slubu i sukienke bo jakos nie potrafie sobie ich przypomniec i nie wiem czy widzialam czy jak pokazzz
na nk mam
Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Wlasnie mialam kupic tak do 2tyś sukienke ale łaziłam z kolezanką po Krakowie po salonach i kilka mi sie podobało ale to jeszcze nie było to a na sam koniec chyba po 4 godz juz padnieta weszłam do cymbeline z mysla napewno tu nic nie kupie bo drogo itd ale ta mnie urzekła i wrociłam po wekendzie juz ja zarezerwować co do sprzedarzy to juz sie od miesiaca zbieram troche mi skoda ale wisi w szafie u teściów w domu wiec chyba ja wystawie na all i przywioze po wekendzie do siebie moe ktoś zechce
w sumie się troszkę nie dziwie, że takie ceny, bo to w końcu drogie miasto
Zaczyna się sezon, więc jedź po sukienkę i sprzedaj! a nóż widelec się znajdzie taka na ostatnią chwile jak u Marty i kupi

domi7ks ja też miałam stanik, zresztą wygodniej mi z niż bez a miałam sukienkę z ramiączkami

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora