Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Komentarze Klientów - wątek terapeutyczny :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-26, 18:33   #10
Bazylides
Raczkowanie

Dot.: Komentarze Klientów - wątek terapeutyczny :)

Cytat:
Napisane przez Heliotis Pokaż wiadomość
Neutral:
hmm, staranne wykonanie, ale nie podzielam opinii autorki że przepięknie prezentują się na uszach. Prezentują się dobrze . niewątpliwie są oryginalne.
No ja rozumiem, że się klientce nie prezentują, ale jak można takie głupoty w komentarzu pisać?
Mój facet stwierdził: "Może niewłaściwe uszy..."
No tak ale inna sprawa to opisy niektórych prac. No bo jak można napisać "przepięknie prezentują się w uszach" - dla mnie to opis jest głupi.
Jak i wszystkie takie opisy w stylu "przecudnej urody", "niezwykły", "przepiękny" - od tego przecież są zdjęcia - po co wciskać klientom co mają widzieć?

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Ale są też i pozytywne zaskoczenia. Zobaczcie same, właśnie zobaczyłam ten komentarz i po opisie mozna by sądzić, że będzie Neutral albo nawet Negatyw a pani wystawiła Pozytywa:
Kolczyki większe niż w opisie. Jestem czuła na tym punkcie bo już parę za dużych sobie zamówiłam (z własnej winy)- teraz dokładnie sprawdzam wymiary. Te są o pół cm większe. Mimo, że nie są to te same kolczyki co na zdjęciach (kamienie mają inne kształty) to podobają mi się.

Jakbym dostała inne kolczyki niż na zdjeciu to od razu bym wystawiła Neutralny komentarz ale jak widac klientka nalezy do tych ugodowych
Bazylides jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując