Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scrapbooking i kartki: krótki przewodnik
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-27, 09:19   #213
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988
Dot.: Scrapbooking i kartki: krótki przewodnik

Minn na początku miałam właśnie koncepcję, że będę wklejała fotki tylko po prawej stronie a lewa wolna. Jednak kiedy obliczyłam ilość zdjęć zdecydowałam się zapełnić wszystkie strony
Ale Twój album tez będzie miał jeden temat KRONIKA RODZINNA Ja także Roczkowy album dzieliłam na takie jakby rozdziały. Jest rozdział ze zdjęciami z Chrztu, z rodzicami, z dziadkami, z wujkami, ze Świąt Przed każdym takim rozdziałem robiłam taka jakby stronkę tytułowa Czyli tekst i jakiś obrazek lub zdjęcie Nie bój się albumu na pewno nie zniszczysz Twórz jak Ci podpowiada wyobraźnia W moim przypadku były wizażanki, które we mnie nie wierzyły, że da się zrobić taki gruby album a jednak udowodniłam, ze się da! Ale więcej było osób, które mnie wspierały i pomagały mi
Jeszcze moja taka krótka rada. Jeśli chciałabyś na niektórych stronkach użyć jakiś wypukłych ozdób to zostaw wolne miejsce i ozdabiaj dopiero po skończeniu albumu. Będzie łatwiej wklejać Ja w ogóle najpierw zrobiłam okładkę, potem powklejałam same tła. Jakbyś miała jakieś pytania to pisz śmiało
Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując