Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-27, 11:27   #1792
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Corii bardzo to dziwne.. i ja tez wyznaje zasade "to od ciebie zalezy jak twe zycie wyglada" po co sie meczyc byle by nie byc samemu glupota.. bo lepiej byc bitym pomiatanym byle by byc z mezem... albo non stop sie klocic byle by byc z nim.. bo jak wyglada panna.. albo nie daj Boze panna z dzieckiem.. a co najgorsze to takie zycie obok siebie wspolnie co robimy to ogoladamy seriale.. TRAGEDIA...
a najsmieszniejsze jest to ze facet sie odreci i pojdzie do inneja ty zostajesz sama z dzieckiem.. i co i walczysz o kazdy grosz i czujesz sie jakbys jałmuzne brala..
dlatego ja uwazam ze niewarto byc z facetem ktory zdradza bije zneca sie psychicznie.. czy nawet z takim z ktorym wspolnie nic nie potrafimy zrobic unikamy sie.. byle by nie byc samemu.. sorki ale to wole byc juz sama....
No dokłądnie Marta, ale jak widać jest spora część ludzi, która pod publiczkę coś robi, albo - najgorsze - daje sobą pomiatać w imię - ja sama nie wiem w czego imię Kurde, może to jacyś masochiści.... albo coś..albo ludzie o bardzo zaniżonej włąsnej samoocenie

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora