Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Cytat:
Napisane przez martucha84
Corii bardzo to dziwne.. i ja tez wyznaje zasade "to od ciebie zalezy jak twe zycie wyglada" po co sie meczyc byle by nie byc samemu glupota.. bo lepiej byc bitym pomiatanym byle by byc z mezem... albo non stop sie klocic byle by byc z nim.. bo jak wyglada panna.. albo nie daj Boze panna z dzieckiem.. a co najgorsze to takie zycie obok siebie wspolnie co robimy to ogoladamy seriale.. TRAGEDIA...
a najsmieszniejsze jest to ze facet sie odreci i pojdzie do inneja ty zostajesz sama z dzieckiem.. i co i walczysz o kazdy grosz i czujesz sie jakbys jałmuzne brala..
dlatego ja uwazam ze niewarto byc z facetem ktory zdradza bije zneca sie psychicznie.. czy nawet z takim z ktorym wspolnie nic nie potrafimy zrobic unikamy sie.. byle by nie byc samemu.. sorki ale to wole byc juz sama....
|
No dokłądnie Marta, ale jak widać jest spora część ludzi, która pod publiczkę coś robi, albo - najgorsze - daje sobą pomiatać w imię - ja sama nie wiem w czego imię Kurde, może to jacyś masochiści.... albo coś..albo ludzie o bardzo zaniżonej włąsnej samoocenie