Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-27, 13:41   #2912
miskowa
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Jak wiesz ja Bałtyk uwielbiam miłością dozgonną i nie być tam latem sobie nie wyobrażam, celowo w tym roku na 14 dni- bo po pierwsze młody ma wakacje i trzeba mu czas zorganizowac a taki tydzień to marniutko ...A po drugie ja chcę się wreszcie znudzić tym morzem więc może wreszcie się uda, jadę znowu do Jastarni , mały ma tak samo jak ja więc już się cieszy, że wreszcie na dłużej jedziemy
Będę tam tydzień z przyjaciółką i młodym i tydzień z mężem i młodym Także będze bosko

No kochana jak się ma takie wymagania to nie dziwne , ja lubię wyjazdy same w sobie-niewiele mi do szczęscia potrzeba, urlop jest po to by wyjechać i pobyczyć się razem
Ja też uwielbiam wyjazdy - każde. Na dobra sprawę nie zależy mi też, żeby to było nie wiadomo co, ale prawda jest taka, że nie lubię wracać w te same miejsca raczej. No i chcę, żeby było co zwiedzać, jak gdzieś jadę, bo dwa tyg. leżenia to dla mnie za dużo. Ale masz rację, że urlop jest po to, by wyjechać i odpocząć.
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora