Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przed/Po, czyli jak minerały zmieniają nasz LOOK :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-27, 22:19   #1057
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Dot.: Przed/Po, czyli jak minerały zmieniają nasz LOOK :)

Cera: Mieszana/normalna, wrażliwa, łatwo ulega podrażnieniom reagując zaróżowieniem policzków, wypryski miewam rzadko i raczej płytkie, ale cera dość powoli się regeneruje, więc ślady nawet po drobnostkach utrzymują się długo. Latem szybko się opalam, a twarz zyskuje równomierny, zdrowy koloryt. Okres zimowy i po-zimowy to dla mnie najtrudniejsze "cerowo" chwile - wtedy właśnie sięgam po podkład.

Czego wymagam od minerałów: Ujednolicenia kolorytu - zaróżowiona buzia wygląda głupio w porównaniu z oliwkową szyją. Oprócz tego nadania zdrowego blasku i świeżości.

Na moją cerę nie narzekam, nie jest problematyczna, ale lubię ten efekt idealnej gładkości...

Kilka słów o zdjęciach:

Bez makijażu: Mam na sobie tylko krem nawilżający (Humektan) i jestem świeżo po peelingu, więc efekt zaróżowienia jest spotęgowany, a ciepłe oświetlenie dodatkowo go podkreśla.

W makijażu
mam na sobie:
podkład: EDM Light Olive semi-matte
wykończeniówka: Luminizing Sunlight EDM (na środkowej części twarzy - policzkach i nosie)
róż: Summer Stroll EDM
korektory: Dawn EDM na zaróżowienia, Morning EDM pod oczy, Fresh EDM rozświetlenie łuku brwiowego
oczy: saute , usta: wazelina poziomkowa Flos Lek

PS. Przepraszam za miny, nie przywykłam do autoportretów "na wyciągniętą rękę"
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując