Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-28, 07:17   #2103
IlonaN2
Zadomowienie

GG do IlonaN2
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I

Cytat:
Napisane przez waniliaania2009 Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie do mamus z Krakowa? czy sa tu takie? bo jezeli tak - to w jakim szpitalu planujecie rodzic, macie jakies opinie na temat szpitali, jakie sa polecane?
Ja jestem z Krakowa ale to moje pierwsze dziecko jak na razie to jestem nastawiona na Rydygiera choć kilka znajomych namawia mnie na Ujastek nie wiem jeszcze Jeszce muszę z moją panią Dr porozmawiać

Cytat:
Napisane przez monix0 Pokaż wiadomość
Witajcie Mamusie i dzieciaczki w brzuszkach
zjawiam się tu z nie za dobrą informacją...
Jaga1111 jest w szpitalu. Zaczęły jej odchodzić wody( podobno nie za dużo) i lekarze hamują poród. Bardzo Was prosimy o kciuki za Nią i Bliźniaki żeby jednak jeszcze w brzuszku poczekały na t.p.!
Trzymamy mocno i czekamy na dalsze wieści

Cytat:
Napisane przez aaneczka1984 Pokaż wiadomość
Pomi kupiłam u tego sprzedawcy, tylko to juz dawn było i aktualnie nie widze na szeleczki. Mam tez te bokserki. Są super i baardzo rozciągliwe. Ale trzeba wybrać rozmiar większe...ja nosze s/m to kupiłam l/xl... jest luźnawa ale na ciąże jak znalazł
http://www.allegro.pl/show_user_auct...877446&p=2&p=0
Ja jakoś nie mogę się przekonać do zakupów rzez internet tzn kupiłam coś w sklepie online w huppymum ale widziałam najpierw ta bluzkę na żywo A spodni to już nie ma szans żebym kupiła przez internet bo ja na żywo mam problem z doborem fasonu i tego wam zadroszcze że kupujecie przez neta.

Dziewczyny może któraś zobaczy moje pytanko bo tu się bardzo ciężko przebić. Przez pierwsze 3 miesiące ciąży miałam super włosy Nie wypadały mi było grube (co przed ciąża było odwrotne) a teraz jak już jestem w 4 miesiącu to zaczęły mi znowu wypadać nie jakoś tragicznie ale jednak. Czy tez tak macie czy może za mało witamin??

Edytowane przez IlonaN2
Czas edycji: 2010-04-28 o 07:19
IlonaN2 jest offline Zgłoś do moderatora