Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy ktoras z Was rodzila w U.K. ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-05-21, 21:39   #1
Sabrin
Raczkowanie

Smile

Czy ktoras z Was rodzila w U.K. ?

Jak dotad nie znalazlam odpowiedzi na moje pytanie. Mysle ze jet tu duzo mam ktore rodzily w Polsce ale moze sa i te co rodzily lub beda rodzic w Anglii? Od jakiegos czasu mieszkam w U.K. i nie dlugo zamierzamy z mezem rozpoczac starania o dziecko. Z tego co slyszalam opieke nad ciezarna przez cala ciaze sprawuje polozna. Przychodzi do domu pobiera mocz , krew do badania, ogolnie opiekuje sie ciezarna. Jak dla mnie to troche dziwne nie uwazacie? Wydaje mi sie ze, ginekolog jest bardziej fachowy. Pozatym nie ma tu czegos takiego jak podtrzymanie ciazy i zwiazany z tym pobyt w szpitalu, nie podaje sie zadnych lekow. Kobieta moze rodzic w domu, rowniez w szpitalu ale tylko w tych wiekszych bo do mniejszych nie przyjmuja ciezarnych. Nie wiem co zrobic czy urodzic tutaj czy w Polsce. Boje sie ze moglyby zaistniec jakies komplikacje. Wiem ze w Polsce mialabym fachowa opieke ale nie bylo by przy mnie meza bo tutaj pracuje. Dziewczyny napiszcie, czy ktoras rodzila w U.K. czy mialyscie dobra opieke i czy wszystko przebiegalo bez problemow. Dodam, ze zagladalam na dzial dla emigrantek ale niczego nie znalazlam
Sabrin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując