Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-28, 12:47   #2123
Maggie1983
Zakorzenienie

Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I

Cytat:
Napisane przez dash Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!!!
chciałam się pochwalić, że od wczoraj czuję kopniaki dzidziuś mnie wczoraj kilka razy kopnął raz nawet TŻ poczuł!!! wcześniej tylko "suwał" się po brzuchu a wczoraj skopał mnie no niezły gagatek będzie hehehe a macie czasami tak, że włazi wam np pod pępek albo z jednej strony i tak się strasznie pcha że aż go widac? tzn taką bułę bo ja miałam tak już 2 razy i jest to bardzo dziwne uczucie jakby chcial przez skórę się przebić Jutro mam wizytę i już nie mogę się doczekać, od poniedziałku myślę tylko o tym
gratukuje kopa
Cytat:
Napisane przez Ewcia811211 Pokaż wiadomość
dzieki angelikaw
wlasnie zjadlam sniadanko w pracy-tortille, mniam, od rana za mna chodzila.
a sluchajcie co myslicie o usg3/4d? warto robic? calyc zas mysle i niewiem , u nas to ok.200zł. 18t jestem jakos i niewiem co myslec.
jakos taka zrezygnowana wogole jestem w tym tygodniu.
pozdroweczka dla was wszystkich
ja tez sie wlasnie zastanawiam, ale chyba sie skusze, bo wciaz nie znamy plci i poza tym ja caly czas czuje niedosyt w slyszeniu, ze wszystko jest ok
Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość

To ja przegapiłam gdzieś Aneczki zdjęcie
A moją buźkę to można oglądać w albumie bo tak na forum to mam opory
no wlasnie ja tez nie widze zdjecia Aneczki
Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dziękuję za ciepłe słowa odnośnie pracy P. Dziś okazało się, że przeszedł do następnego etapu w innej pracy i w piątek jedziemy do Bydgoszczy, gdzie ma już rozmowę ostatnią z głową przedsięwzięcia Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie, normalnie do piątku to jak na szpilkach będę chodzić
Oglądam sobie pierścionki, mój mąż chce mi kupić prezent "poporodowy" i sobie pierścionek zażyczyłam - tylko muszę wybrać, jaki
u mnie w rodzinie jest zwyczaj, ze maz kupuje mlodej mamie pierscionek i moj tz tez podlapal ten pomysl! My kupilismy caly zestaw: obraczki+pierscionek zareczynowy, tyle ze juz bylismy po zareczynach, wiec tz powiedzial, ze jak mu urodze Kacperka to dostane ten pierscionek, a ja mu na to powiedzialam, ze jak bedzie dziewczynka to pierscionek bedzie dla niej
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora