2010-04-28, 12:47
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I
Cytat:
Napisane przez dash
|
gratukuje kopa 
Cytat:
Napisane przez Ewcia811211
dzieki angelikaw 
wlasnie zjadlam sniadanko w pracy-tortille, mniam, od rana za mna chodzila.
a sluchajcie co myslicie o usg3/4d? warto robic? calyc zas mysle i niewiem , u nas to ok.200zł. 18t jestem jakos i niewiem co myslec.
jakos taka zrezygnowana wogole jestem w tym tygodniu.
pozdroweczka dla was wszystkich 
|
ja tez sie wlasnie zastanawiam, ale chyba sie skusze, bo wciaz nie znamy plci i poza tym ja caly czas czuje niedosyt w slyszeniu, ze wszystko jest ok 
Cytat:
Napisane przez gabisun
To ja przegapiłam gdzieś Aneczki zdjęcie 
A moją buźkę to można oglądać w albumie  bo tak na forum to mam opory 
|
no wlasnie ja tez nie widze zdjecia Aneczki 
Cytat:
Napisane przez Pomidora
Dziewczyny, dziękuję za ciepłe słowa odnośnie pracy P. Dziś okazało się, że przeszedł do następnego etapu w innej pracy i w piątek jedziemy do Bydgoszczy, gdzie ma już rozmowę ostatnią z głową przedsięwzięcia  Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie, normalnie do piątku to jak na szpilkach będę chodzić 
Oglądam sobie pierścionki, mój mąż chce mi kupić prezent "poporodowy"  i sobie pierścionek zażyczyłam - tylko muszę wybrać, jaki 
|
u mnie w rodzinie jest zwyczaj, ze maz kupuje mlodej mamie pierscionek i moj tz tez podlapal ten pomysl! My kupilismy caly zestaw: obraczki+pierscionek zareczynowy, tyle ze juz bylismy po zareczynach, wiec tz powiedzial, ze jak mu urodze Kacperka to dostane ten pierscionek, a ja mu na to powiedzialam, ze jak bedzie dziewczynka to pierscionek bedzie dla niej
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
|
|
|