Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-28, 12:07   #2052
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Maggie bez sensu ten gin cie tak gania Jakby nie mógł dac tej koleżance

Mojej mamie podobała się pewna melodia z filmu "4 wesela i pogrzeb" na naszym slubie dostalismy kartkę z zyczeniami i tam jak się ją otworzyło, to leciała ta własnie melodia. Jak bylism y w HOlandii, to mama nam ją zabrała i codziennie przed snem jej słuchała wiec TZ powiedział,z e jej to an dzwonek w komórce ustawi. wczoraj sciagnął mamie piosenke, wyciął fragment, przesłal na komórke i jej ustawił

Dzis wyszłam od lekarza, dzownie do mamy na komórkę a ta nie odbiera. dzwoniłąm ze 3 razy. w koncu zadzwoniłąm do taty aby po mnie przyjechał. Wróciłam do domu. 4 razy dzwoniłam do mamy. w koncu ona zadzwoniął do mnie i mówi "dzieki, ze o mnie pamietasz i dzwonisz abym posłuchała sobie tel melodii " :mdleje" Myslałam,z e padnę . wiec jej mówie "mamo, ja dzwonie nie po to bys sobie muzyki słuchała, ale mam sprawę ważną" kazałam jej połozyc tel i ja miałam do niej zadzwonic (bo mam do niej darmowe rozmowy) dzwonie, dzwonie, dzwonie... za 2 razem odebrała bo musiała się melodii nasłuchac. Powiedziałam jej,z e jak dorwe ten telefon, to jej skasuje te melodię

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora