Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 4 pory roku Van Cleef&Arpels + Covet SJP :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-28, 13:29   #141
liv87
Guerlain Lover

Dot.: 4 pory roku Van Cleef&Arpels + Covet SJP :)

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
a tak wogóle to dzwonił rano kurier i dzisiaj przywiezie nasze zapachy

edit. ukryciorku gdyby została znaleziona jakaś osoba na zastępstwo to by nie było żadnego problemu ale w takim wypadku to trochę jestem postawiona w niefajnej sytuacji;/ flaszki dzisiaj będą a mi zostały wolne mililitry których nei było jak zamawiałam...

gdyby jeszcze liv87 zapytała czy może zrezygnować z jakiś powodów to by było inaczej, a Ona po prostu mi to z wesołą miną oświadczyła jakby nigdy nic....

w gre wchodzi lato, jesień i wiosna
gdyby nie fakt, że już większość zapłąciła to może niektóre z Was by to przygarneły ale jak już prawie wszystkei wpłąty mam na koncie...
Wybacz jeszcze raz za to małe zamieszanie, ale sądziłam, że skoro było tyle chętnych na te zakupy, to pewnie znajdą się jeszcze jakieś osoby chętne...

Jeżeli to jednak byłby dużo problem znalezienia osoby na te mililitry, to dopłacę te 6,90, ale dopiero po weekendzie majowym. Miałam już odłożone pieniądze na te wspólne zakupy i wypadła mi konieczność wzięcia części tych pieniędzy na inny cel.

2023: 62

Edytowane przez liv87
Czas edycji: 2010-04-28 o 13:57
liv87 jest offline Zgłoś do moderatora