Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-28, 12:29   #2625
blondyna789
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Ojć może 1cm wystarczy?? Nawet nie zauważysz, choć włosy i tak już Ci dużo urosły i teraz takie ładne są odkąd przestałaś je rozjaśniać
wątpię
gdzieniegdzie na pewno wystarczy 1cm, ale mam połamane końcówki na różnych długościach.. nie wiem czy po prostu nie ciachnąć raz więcej i niech odrastają.. kurde sama nie wiem.. zresztą pewnie nawet jakbym ścięła 5cm to i tak by mi się łamały.. więc może rzeczywiście lepiej podcinać częściej, ale mniej
poza tym kurde kolor mi się wypłukuje jak potłuczony.. teraz są jednak troszkę za ciemne.. myślę o jaśniejszym odcieniu brązu jak mi się jeszcze trochę zmyje ten, co mam teraz.. z tyłu są dużo jaśniejsze niż na przodzie, gdzie są naprawdę czekoladowe.. nie wiem co robić

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
ja też muszę odwiedzić fryzjera nie ze względu na zniszczone końcowki (obcinam je sama), ale tak mi przez to wypadanie się*przerzedziły, że mam smętnie zwisające piórka teraz
żeby wyglądały jako tako musiałabym je myć codziennie
ja tak samo
jeszcze jeden dzień po myciu wyglądają w miarę... ale 2 to już padaka i trzeba myć znowu
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Jeśli pisze na innych wątkach to chyba ma czas no ale to nie Nasza broszka Choć nie ukrywam że smutno, że od nas odeszła
ja myślę, że Motylek wróci

ha! jeszcze 2h i uciekam z obozu pracy