Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu
Cytat:
Napisane przez Asia19x
Ojć  może 1cm wystarczy?? Nawet nie zauważysz, choć włosy i tak już Ci dużo urosły i teraz takie ładne są odkąd przestałaś je rozjaśniać 
|
wątpię 
gdzieniegdzie na pewno wystarczy 1cm, ale mam połamane końcówki na różnych długościach.. nie wiem czy po prostu nie ciachnąć raz więcej i niech odrastają.. kurde sama nie wiem.. zresztą pewnie nawet jakbym ścięła 5cm to i tak by mi się łamały.. więc może rzeczywiście lepiej podcinać częściej, ale mniej 
poza tym kurde kolor mi się wypłukuje jak potłuczony.. teraz są jednak troszkę za ciemne.. myślę o jaśniejszym odcieniu brązu jak mi się jeszcze trochę zmyje ten, co mam teraz.. z tyłu są dużo jaśniejsze niż na przodzie, gdzie są naprawdę czekoladowe.. nie wiem co robić 
Cytat:
Napisane przez Bejjka
ja też muszę odwiedzić fryzjera  nie ze względu na zniszczone końcowki (obcinam je sama  ), ale tak mi przez to wypadanie się*przerzedziły, że mam smętnie zwisające piórka teraz 
żeby wyglądały jako tako musiałabym je myć codziennie 
|
ja tak samo 
jeszcze jeden dzień po myciu wyglądają w miarę... ale 2 to już padaka i trzeba myć znowu 
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx
Jeśli pisze na innych wątkach to chyba ma czas no ale to nie Nasza broszka  Choć nie ukrywam że smutno, że od nas odeszła 
|
ja myślę, że Motylek wróci 
ha! jeszcze 2h i uciekam z obozu pracy