Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-28, 13:44   #2105
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Hallooooooo

Dziewczyny czy Robiłyście jakieś badania na zespół downa ????
Bo tu niby cos takiego wykonuja tylko wyczytałam ze pobieraja osocze z płodu czy cos w tym stylu no przeciez ja sie na to nie zgodze
trzymam kciuki tak jak pisaly w Polsce robi sie to patrzac na usg - ale u was nie mam pojecia.. ale mysle ze tak samo na usg zmierzy fald karkowy i pooglada kosc nosowa..

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Tako Jumper X niestety, gondole trzeba odpiac i przestawic (nie ma przekladanej raczki)
no to tak myslalam... one mi sie kiedys podobaly ale zdecydowanie dla mnie odpadaja raz przez wage, dwa przez brak znienianej raczki, a trzy my chcemy zestaw 3 w1 a ich foteliki nie sa najbezpieczniejsze..

wiec zostajemy przy xlanderze lzejszy i bynajmniej fotelik ma mega bezpieczny..

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
martucha84 piękne te ciuszki już widzę, Cię w tej sukience w kwiatki
ja tez.. teraz tylko trzeba meza namowic

Rybulka ooo widzisz nie bedzie zle jak dlugi i chudy to bedzie latwo a co z ta glowka juz sie urodzila.. moj wojtas pyta :