Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-28, 13:49   #2111
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

tak tylko odciągam, bo mała nie chce jeść z piersi, raz na tydzień zje z piersi jak ma dobry humor a tak to odciągnięte jej daję.
No też mam dość, ale co zrobić/.
jest wygodna i odciagasz co 1,5 h czy rzadziej ale wiecej?
Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość

Jak było duże prawdopodobieństwo, że urodzę jeszcze w kwietniu, tak ono teraz zniknęło zupełnie... NIC się nie dzieje... Nie wygląda na to, żebym miała urodzić w najbliższych dniach. Jak się nic nie wydarzy do terminu porodu, to 11 maja mam przyjść z walizką do szpitala- mój lekarz mnie przepada i jak dalej nic się nie będzie działo, to odeśle mnie do domu. Zapowiedział mi, że nie chce mnie zamknąć na oddziale, żebym leżała bez sensu i patrzyła jak inne rodzą Także to jest po mojej myśli, bo też by mi się to nie uśmiechało Miłoszek, jak zawsze był 2, 3 tygodnie większy, tak teraz wyrównał się Waży jakieś 3-3,2 kg, także spoko Lekarz powiedział, że najwyżej będzie ważył z 3,5 kilo, ale to zależy kiedy urodzę. No i poza tym, nasz syneczek jest długi i chudy, co, według lekarza, oznacza, że powinien fajnie przejść Podobno ma bardzo długie nóżki po dziadku Tak lekarz powiedział- bo zna moich teściów

Strippi, Domi, śliczne te Wasze dziewuszki Za niedługo swoim syneczkiem się będę chwalić

kochana a pamietasz jak ja nie moglam urodzic...mialam na poczatku grudnia a urodzilam pod koniec...kasiahe miala 31 grugnia a urodzila w polowie stycznia ale nie znasz dnia ani godziny
co do fotek Miloszka to czekamy, czekamy
na Patryka tez czekamy
Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
przepraszam, ale wtedy zadalam pytanie i zniknelam na tydzien, w kazdym razie juz wiem i dziekuje za odp my co prawda mieszkamy w domku, ale moja mama w bloku, a bede u niej pewnie czestym gosciem

...w kazdym razie na usg miedzy 12-14tc gin Ci moze zmierzyc przeziernosc karkowa, kosc udowa i nosowa i na tej podstawie wylicza ryzyko wystapienia zespolu Downa!jesli jestes w grupie ryzyka to moze tez ci zlecic test papa z krwi! Ja nie mialam zadnego takiego badania.... moze dlatego tak schizuje, bo nie wiem wszystkiego na pewno z drugiej strony co z tego, ze sie wykluczy ZD, jak jest tysiac innych chorob

no my tez kasowo galancie sie wyproznilismy
no wozek jest fajny, ale na lato musze sie nowej spacerowki dorobic

ja tez tak panikowalam w ciazy.Prawda jest taka, ze jak lekarzowi cos nie poasowaloby to wyslaklby na 4D a dopiero potem konkretniejsze badania

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora