Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-28, 14:56   #2114
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Są tacy, co się śmieją, że jeszcze małego nie ma na świecie, a juz wiadomo, że ma coś po mnie- tzn. długi i chudy
Odwrócił się wreszcie główką w dół, także jest dobrze. Wymiary główki to jakieś 9,6 cm- podobno tak akurat

Byłam dziś w mojej bibliotece z L4, weszłam oczywiście do "mojej" wypożyczalni Zastałam na moim miejscu stażystkę. Kurczę, tak mi się jakoś dziwnie zrobiło Wiem, że przecież wrócę do pracy, na swoje stanowisko itd., ale tak nieswojo się poczułam...
no to wszytsko widze gra
aaa co do dziwnego uczucia.. wiem co czujesz bo jak weszlam do mojej grupy i widzialam dziewczyne przyjeta na zastepstwo za mnie.. siedzaca przy moim biurku i piszaca w moim dzienniku.. i wogole w mojej sali... ehsss...
no ale ja przeciez nie chce tam wrocic.. a jednak.. jest uklucie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak to jest z biżu u Ani20m? pieniążki się wysyła na nr konta?
tak na konto
a wysylke mialam bardzooo szybko naprawde

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Martuś, moje siostry, albo mama dzwonią codziennie pytać, czy to już Jak nie odbieram, to schizują
Rozmawiałam wczoraj z moim tatą, a on mi powiedział, że w domu już się nie da wytrzymać, bo te jego baby tylko o jednym Powiedziałam mu, że chyba przestanę telefony odbierać
hahahaha odbieraj bo bedzie wieksza panika :