2010-04-28, 14:56
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Cytat:
Napisane przez Rybulka
Są tacy, co się śmieją, że jeszcze małego nie ma na świecie, a juz wiadomo, że ma coś po mnie- tzn. długi i chudy 
Odwrócił się wreszcie główką w dół, także jest dobrze. Wymiary główki to jakieś 9,6 cm- podobno tak akurat
Byłam dziś w mojej bibliotece z L4, weszłam oczywiście do "mojej" wypożyczalni  Zastałam na moim miejscu stażystkę. Kurczę, tak mi się jakoś dziwnie zrobiło  Wiem, że przecież wrócę do pracy, na swoje stanowisko itd., ale tak nieswojo się poczułam...
|
no to wszytsko widze gra
aaa co do dziwnego uczucia.. wiem co czujesz bo jak weszlam do mojej grupy i widzialam dziewczyne przyjeta na zastepstwo za mnie.. siedzaca przy moim biurku i piszaca w moim dzienniku.. i wogole w mojej sali... ehsss...
no ale ja przeciez nie chce tam wrocic.. a jednak.. jest uklucie 
Cytat:
Napisane przez Ana***
Dziewczyny jak to jest z biżu u Ani20m?  pieniążki się wysyła na nr konta? 
|
tak na konto
a wysylke mialam bardzooo szybko naprawde 
Cytat:
Napisane przez Rybulka
Martuś, moje siostry, albo mama dzwonią codziennie pytać, czy to już  Jak nie odbieram, to schizują 
Rozmawiałam wczoraj z moim tatą, a on mi powiedział, że w domu już się nie da wytrzymać, bo te jego baby tylko o jednym  Powiedziałam mu, że chyba przestanę telefony odbierać 
|
hahahaha odbieraj bo bedzie wieksza panika   :
|