Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy Zuza powinna mieć przyjaciela?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-28, 15:53   #4
iloneczka1
Wtajemniczenie

Dot.: czy Zuza powinna mieć przyjaciela?

Trufelka ma hiva, moze być niestety tylko z kotem również chorym na hiv, przenoszą przez krew w czasie walk, to chyba najwredniejsze z możliwych choróbsk , sama dwa lata temu byłabym swoja trójkę załatwiła na amen, bo wzięłam kocura z podwórka, ale cos mu nie spasowało w moich kotach i musiał wracać (ale był dokarmiany przez własciciela sklepu i zaraz zresztą trafił w super miejsce, zmarł na Fiv po 2 miesiącach )
Bardzo często na dogomanii lub miau są fajne oferty albo przez allegro, a ja oczywiście, że postaram się znaleźć Ci fajnego kocurka, przez któeś z tych forów, daj koniecznie znac, jak już będziecie mieć pewność .

Dobrze byłoby założyć wątek na miau i w ten sposób dobrać odpowiedniego partnera. Nawet są już takie wątki tam, że ludzie oferują domy na stałe. Wolontariusze zajmujący się tymczasowo kociakiem już go trochę zsocjalizowały i poznały w sytuacjach codziennych i jest duża szansa, ze dobrze się dopasuje osobowościowo zwierzaki ,np mój obecny pies w schronisku zachowywał się jak przysłowiowa ... za krzaka a dopiero w domu wyszedł z niego kozak
Kotka Trufelka z białaczką, przygarnij..........

Edytowane przez iloneczka1
Czas edycji: 2010-04-28 o 16:14
iloneczka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując