Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 30+ ... zapraszam :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-28, 19:09   #2361
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331
Dot.: 30+ ... zapraszam :)

Cytat:
Napisane przez melkas Pokaż wiadomość
Aga3331... Masz rację, lecz w moim przypadku przy pierwszym podejściu do A6W (doszłam do 7 dnia i choroba mi przeszkodziła) i równolegle siłce, gdzie robiłam ok. 100 skośnych i 80-100 prostych na sprzęcie - zobaczyłam górne żeberka swoje, których dawno nie widziałam. Także nawet z tłuszczykiem brzuchol dostaje w kość i są efekty. I nie spodziewajmy się też cudów, że my - SUPER30+, po 2-3 ciążach będziemy miały kaloryferki na brzuszkach, jak dwudziestolatki przed ciążą, a po A6W. A poza tym siła w Nas, byłyśmy, jesteśmy i laski będziemy!
No pewno ze jestesmy laski ja własnie patrze na fotki w ciązy i dziewczyny ja w 7 miesiącu byłam taka fajnie szczupła a skąd teraz ta słonina

[QUOTE=
Szajs??? ha ha ha
Czasem trzeba sobie na ten szajs pozwolić, by psychika nie zwariowała, i by nie popaść w gorsze tarapaty niż tylko parę dodatkowych kg Aga, słodycze po prostu poprawiają nam nastrój i nie w nich nic złego pod warunkiem, że jemy z umiarem. Pisałaś wcześniej, że cały dzień wytrzymujesz bez nich, a nocą podjadasz... a próbowałaś innego sposobu: np. zjeść do kawki 4 czekoladki w ciągu dnia? Oczywiście wyjąć je z pudełka na talerzyk, resztę schować Może wtedy nie będą tak kusić? Bo jak to mówią to co zakazane... Dasz radę!!! [/QUOTE]

Heh one na mnie patrza te słodycze i słysze wez mnie i zjedz
No więc ze ja jestem posłuszna to je jem

Edytowane przez aga3331
Czas edycji: 2010-04-28 o 19:46
aga3331 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując