2010-04-28, 19:52
|
|
Przyczajenie
|
liceum-inne miasto
Hej
Mam problem.Nie wiecie może jak to jest z rekrutacją do liceum w innym mieście niż to w miejscu zamieszkania?
Tzn chodzi mi o to, że chciałabym wybrac jedno liceum w innym mieście i nie w moim województwie i nie wiem jak to zrobic, bo chyba można tak
Jest rekrutacja elektroniczna i w moim miescie dostajemy login i hasło do systemu obsługującego rekrutacje w obszarze wojewodztwa, a ja chce zlozyc do innego miasta, w ktorym tez jest rekrutacja elektroniczna i można się samemu zalogowac tylko nie wiem czy moge tak zrobic, bo normalnie moge wybrac 3 szkoły, a jak się zaloguje do dwoch systemow to troche chyba cos nie tak
Błagam jak ktoś coś wie lub ma podobną sytuacje to napiszcie jak to zrobic, bo rekrutacja w moim miescie jest jakos po wolnym weekendzie, a ta w tym drugim mieście juz się zaczeła i logowac się moge tylko do piątku, a nie wiemk co zrobic i bardzo się zestresowałam tym wszystkim, bo zalezy mi na tej pierwszej szkole, a nie mam teraz kogo zapytac.
No i wymyśliłam, ze zadzwonie do tej szkoły z innego miasta i spytam, ale jeśli coś wiedzie to proszę piszcie!
P.S a może można złozyc do 3 szkol tu i do 3 w innym mieście
|
|
|