2010-04-29, 00:37
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty dla psychicznie chorych Sigmomaniaczek cz. IX
Cytat:
Napisane przez Flykee
A masz coś takiego jak finanse przedsiębiorstw? Dzienne czy zaoczne?
Poszukuje zadań z tego przedmiotu, zwłaszcza przepływy pieniężne, WACCka, progi rentowności, dźwignie itp 
|
Ja miałam zarządzanie finansami przedsiębiorstw to mogę zobaczyć co tam w moich notatkach mam albo na mailu grupowym
Cytat:
Napisane przez Flykee
Dziewczyny to poszukajcie zadań z treścią i rozwiązaniami, ale takimi że wszystko ładne krok po kroku napisane....bo ja mam za miesiąc koło a nasz gość od tego to skróty myślowe stosuje takie  i 80% grupy uwala 
|
Jak tonie problem to wpiątek na spokojnie poszukam notatek ... ale jak możesz to podeślij mi treści zadani jakie wy mieliście żebym mogła zobaczyć czy na tej samej zasadzie zadania macie
Cytat:
Napisane przez k4te
A w ogóle to chciałam Wam powiedzieć, że rozdziewiczyłam dziś czarne balerinki z różą i uważam że są fajne  Ładnie wyglądają na nodze, mięciutkie i przyjemne w środku, fakt, że obwódka przy palcach trochę uwiera, no ale cóż, mnie każdy but uwiera :P No i jednak są ciut przyduże, ale nie oddam! Kupię zapiętki czy coś i będę śmigać 
|
Zazdroszczę Ja na swoje nadal czekam mam nadzieję że jutro będą już ... albo sprawdzę czy dziś nei było listonosza bo coraz ładniej się robi więc można będzie śmiało w nichśmigać .. tylko żeby nie były dużo za duże
/A.H/
|
|
|