Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wizażowy wątek siatkarski, czyli z nami upadniesz jeszcze niżej. Łona fajt?! cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-30, 07:44   #104
201605040950
Konto usunięte

Dot.: Wizażowy wątek siatkarski, czyli z nami upadniesz jeszcze niżej. Łona fajt?! cz

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
nieee, zakończenie mam o 10. pewnie zacznie się o 10.30, bo zanim zejdzie się dyrekcja, ciało pedagogiczne, 1 i 2 klasy (!!) i DJ Maciek, czyli mój sor o WF uruchomi sprzęt grający to trochę potrwa. w mojej szkole nic nie zaczyna się o czasie, oprócz lekcji
no i jakieś nieplanowane problemy, to z pół godziny zejdzie. potem dyrka będzie płakać, dadzą nagrodę za czerwony pasek max 5 osobom w szkole! popier.dzielą od rzeczy i pójdziemy do sali po świadectwa. moja sorka będzie udawać wzruszenie i takie tam i tak minie czas pewnie do 12
Ja zaczynam na 12 też wszystkie klasy i nauczyciele, przemówienie dyrektora czytane z kartki i przerywane charakterystycznym ''yyyyyyyyyyyyy'' w mojej klasie jest 9 świadectw z paskiem z czego 5 się należy a reszta wypłakała

aaa wiecie kto był na meczu wczoraj Juruś M. (jeśli dobrze widziałam) i pan Wojciech Drzyzga z żoną
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora