2010-05-02, 11:07
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
dzień dobry kobietki
Cytat:
Napisane przez kliwia
ktosia mnie boli w krzyzu jakbym cos podnosila ciezkiego schylajac sie. ALe w ciagu ost dwoch dni nic takiego nie robilam  jak mi za tydzien znowu zaboli to p[ojde do lekarza bo to sie nie robi wcale zabawne ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
I ten moj bol taki blokujacy jest ze sie ruszyc nie moge, yhy
|
kiedyś słyszałam, ze takie bule w ciąży tez się zdarzają, moja kolerzanka tak miała i tez ich nie kojarzyła z ciąża. Lekarz jej powiedział, że takie same będzie miała przy porodzie bo to jakieś krzyżowe bóle i tak faktycznie miała. Zapytaj o to swojego lekaża
Cytat:
Napisane przez Corii
A ja właśnie wróciłam z dłuugiego spaceru z tż-em i mi nogi odpadają 
|
a u nas tak pogoda była wieczorem, że przejść tylko się można było z parasolem. Ale za to byliśmy na majowych koncertach i grali u nas Blendersi, fajnie było. A dzisiaj będzie Zagrobleny, też chyba pójdziemy zobaczyć
Cytat:
Napisane przez atomufka
czesc dziewczyny.Ja wlasnie pakuje walize,jutro juz wracamy  az sie poplakalam jak sie zegnalam z moim chrzesniakiem Miloszkiem-nie lubie pozegnan  Ale moi rodzice leca z nami na tydzien ,wiec fajnie ze z nimi chociaz sie nie zegnam 
|
pożegnania nie są zbyt miłe, ale pewnie niedługo wrócicie na stałe do pl. nie smutaj się
Cytat:
Napisane przez india83
rozstania zawsze są smutne  pamietam jak zawsze się smucilam, gdy TZ wracał do Szkocji  ale pomysl, że już niedługo wrócicie tu na stałe
a my wrocilismy z kina, fajny dzis miałam dzien z męzusiem - jednak warto sie czasem pokłocic 
|
to super, ze spędziliście miło wieczór, oby tak dalej
Cytat:
Napisane przez kliwia
a wiecie co mojego meza bratanica zrobila wczoraj w kosciele??
byla na mszy - bo oni maja przygotowania do kounii, no i byly intencje, i ta podeszal do mikrofonu i mowi, modlmy sie za moja ciocie ktoroa zaszla w ciaze, i caly kosciol sie za mnie modlil. az mi sie lza zakrecila w oku jak touslyszalam 
|
ale słodkie, tez chyba bym się popłakała
A my wczoraj kończyliśmy remont, sprzątania było trochę. A jak skończyliśmy to pogoda się zepsuła. Dzisiaj tez się chmurzy ale idziemy na bez bo już kwitnie a ja uwielbiam jego zapach.
|
|
|