Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Wszystkie sie rozpakowały- czas się sprawdzić w roli MAMY" - marzec/kwiecień 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-02, 10:54   #243
trolla2405
Rozeznanie

Dot.: "Wszystkie sie rozpakowały- czas się sprawdzić w roli MAMY" - marzec/kwiecień

Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość
trolla dzielna z ciebie kobietka chylę głowę, mój poród był cudowny w porównaniu z tym co opisałaś... a co malutkiej dolega? kurcze szukajcie pomocy bo widzać, że na tamten szpital nie ma co liczyć... ahhh szlak mnie trafia jak myślę o podejściu naszej sł€żby zdrowia podwyżki im dać
trzymam kciuki, żeby wszystko było ok
mała ma skomplikowaną wadę serduszka, a dokładnie kilka wad naraz. Jesteśmy wstępnie umówieni na sobotę na konsultację do dr. Malca który operuje w Monachium. Zobaczymy czy przyjedzie do Polski.

Powiem tak w szpitalu który ma złą opinię (Uniwersytecki na Kopernika w Krakowie) było super pod względem personelu. Mili ludzie, opieka dzieci super. Fakt szpital wygląda niespecjalnie ale wolę miłą położną niż wymalowane świeżo ściany. Chociaż babka z którą leżałam nie miała tyle szczęścia- trafiła na jakieś wredne babsko.

Mam pytanie: czy wy się też tak pociłyście w nocy? zaczęło się kilka dni po porodzie. mam ciut powyżej 37st., odciągam pokarm - nie doprowadzam do zastojów żeby piersi były twarde. Budzę się mokra, cała pościel jest dosłownie do wyciśniecia
trolla2405 jest offline Zgłoś do moderatora