2010-05-02, 14:02
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część X ::..
pani ćma wydaje mi się, że twój dzisiajeszy jadlospis jest trochę za skromny... Do tych truskawek dorzuć np. serek figura i posyp fruktozą lub zrob je w galaretce - bedzie lepsze... I do tych orzeszkow też bym coś dorzuciła...
Ja już nie wiem - mam jeść 3 posilki duże i 2 przekąski czy 5-6 posiłkow?? Bo ja mam 5 pełnych posilków codziennie i tylko czasem ktoryś z nich jest malutki, bo jem np samo jablko... Inaczej bym z glodu padla, gdybym miała zjeść tylko kilka truskawek czy orzeszkow na II śniadanie... Np. wczoraj zjadłam:
ś - bułka z serem, wędliną, mega wielkim liściem salaty i rzodkiewką
IIś - pojemnik salatki z tuńczyka z sezamem (calkiem spory)
o - devolaj z serem i ogorkiem malosolnym + kopiec surowki z selera, marchewki i jablka
p - mega kawał ciasta drożdzowego z wiśniami
k - bigos 
I wieczorem podjadłam jeszcze kilka orzeszkow... 
Trochę zmodyfikowalam swoj plan wprowadzania węgli, tzn. każdą porcję utrzymuję przez 3 dni np. 2+2 przez 3 dni, potem 3+2 przez 3 dni itd. Bo inaczej to dla mnie za szybko... Dzisiaj mam zjeśc 2 porcje węgli i 2 owoców i już mam wizję grubeko dupska przed oczami... Dzisiaj niedziala i węgle w postaci pancakes z jablkiem i ciasta drożdzowego 
Zrobiłam sobie na obiad zapiekankę z kuraka i mozarelli z przepisowego i myslalam, że zjem na dwie porcje Musialam podzielić na 4 takie to wielkie wyszło 
|
|
|