Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Wszystkie sie rozpakowały- czas się sprawdzić w roli MAMY" - marzec/kwiecień 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-02, 19:22   #260
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa
Dot.: "Wszystkie sie rozpakowały- czas się sprawdzić w roli MAMY" - marzec/kwiecień

dokladnie ten niebieski mamy
http://www.nuk.pl/userdata/images/10-171-035.png

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
a można tak???

fasolka, dzieki!!!ponoc nawet ok.16 dni moze to trwac

minka, ja po karmieniu odciagam z tej piersi z ktorej jadla i jak cos zostalo to leci, a jak nie leci to z drugiej nie ciagne juz.

Dziewczyny, Gabrysia chyba wyczuła, że mama się martwi i właśnie przed kąpielą jak nie srutnie...ale w słowniku języka polskiego, ani żadnego języka na świecie nie ma słowa opisującego TO, co było w pieluszce... tego się nie da nazwać nawet. To było jakieś kosmiczne KUPISZCZE! Zrobiłam pośpieszne zdjęcie, kiedyś Wam wstawię, ale było tego chyba z 300ml. KUPOL, KUPISZCZE, KUPUCHA i nie wiem jak jeszcze się to zwie. A w kąpieli od razu wydała nam się jakaś taka szczuplejsza Ciekawe czy znowu zrobi sobie teraz wakacje od kupy czy wrócimy już do regularności. Dawno mnie nic tak nie ucieszyło jak... kupa
znam to uczucie, my na kupe zawsze z utesknieniem czekamy....teraz przynajmniej 1 mega wielka na dzien jest ale zawsze czekamy bo jak cos to wiemy ze bedzie ja brzus bolal
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora