2010-05-02, 20:27
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomocy!!!! Jaśniutki Platynowy Blond Jak To Zrobić?????
Cytat:
Napisane przez monna@
 witam serdecznie wszystkich, ostatnio byłam u fryzjera i zafarbowałam włoski na jasny blond, wyszedł mi odcień chłodny jasny ale taki słomiany jaśniutki, troszkę mi coś nie gra , mialam wcześniej pasemka , moje włosy naturalne to ciemny blond a pasemka miałam jasniutkie robione rozjasniaczem, niestety włosy były suche po jakimś czasie i musiałam podciąć, chciałam zrezygnować z rozjaśniacza aby włoski odsapnęły więc położyłam miesiąc temu kolor jeden blond, wyszedł żółty i nie podobał mi się , dwa dni temu byłam poprawić i wyszły jaśniejsze ale mam takie jak już wcześniej wspominałam słomiane jasne. coś jednak mi nie pasuje, jak uda mi się zrobić popielate to wydaje mi się że też będę taka za blada , zastanawiam się nad brązowymi pasemkami, myślę że fajny kontrast by wyszedł i było by o wiele lepiej.. jak myślicie ??
- wkleję zdjęcie, swoje i proszę o poradę w jakich włosach było by mi dobrze.. , zaznaczam że nie chcę już rozjaśniacza...
- pytanie moje drugie co ile można farbować włosy aby nie zaszkodzić im zbytnio ?
pierwsza fotka to włoski jakie mnie się podobają , kolejna to ja  pozdrawiam serdecznie i proszę o poradę 
|
Wiesz średnio powinno się farbować co ok 3-4 tyg jednak jeżeli zajdzie taka potrzeba nic się nie stanie jeśli zafarbuję się następnego dnia po nieudanym farbowaniu..Ja sama robiłam tak nie raz. Wiadomo włoski trochę się przesuszą dlatego tak ważna jest wtedy odpowiednia pielęgnacja czyli przede wszystkim nawilżanko Ogólnie Twój kolor bardzo mi się podoba, uważam , że ładnie Ci w ciepłych odcieniach Co do pasemek brązowych to jasne możesz sobie zrobić ale to już raczej nie modne i potem ciągle do fryzjera chodzić bo sama nie zrobisz Chyba lepiej farbka na całość, którą sama od biedy też sobie nałożysz w domku
|
|
|